Round Table ‘Laat ransomware geen zorg worden’

9 december 2021
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

Er staat al een lange tijd veel druk op de zorg en het lijkt er op dat de IT-security nog meer druk gaat opleveren. In het huidige IT-landschap is data een waardevol bezit van een organisatie, maar het is ook zeer kwetsbaar. Ondanks de grondige veiligheidsmaatregelen komt ransomware nog te vaak binnen bij organisaties met grote gevolgen voor vertrouwelijke persoonsgegevens, inkomsten en productiviteit. Kunt u voorkomen dat een ransomware aanval een ramp wordt?

De vraag is niet meer of een organisatie wordt aangevallen met ransomware, maar wanneer. Om dit soort aanvallen te voorkomen kiezen veel zorgorganisaties ervoor om dikkere muren te bouwen. Dit is echter niet langer voldoende. De realiteit is dat hackers steeds sneller en slimmer te werk gaan en de beveiliging vaak al een stap voor zijn. Kunnen ransomware aanvallen voorkomen worden? Hoe herstelt een organisatie zonder losgeld te betalen?

Hiervoor moeten zorgorganisaties hun aandacht naar binnen richten. Er moet gezocht worden naar manieren waarop bescherming vanuit binnen bereikt kan worden. Dit begint met het effectief beschermen van data. Is data het nieuwe security endpoint? Wat betekent dit voor de status van uw security?

Omdat veel zorgorganisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Laat ransomware geen zorg worden”. Deze sessie wordt gehouden op donderdag 9 december 2021 van 10.00 tot 13.00 uur. We nodigen u uit om over deze onderwerpen te discussiëren en sparren met vakgenoten om kennis en ervaringen te delen.

Onderwerpen:

  • Wat betekent de samensmelting van gegevensbeveiliging en gegevensbeheer voor de samenwerking tussen de IT-beheer en IT-security teams?
  • Wat is de impact van hybride cloud op backup en recovery?
  • Waarom zijn een analyse van de gevaren en inventarisatie van gevoelige data onmisbaar bij het beveiligen van gegevens?
  • Hoe kunt u het herstel na een ransomware aanval versnellen en de blootstelling van gevoelige gegevens beperken?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner PQR en Rubrik. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXED

Rubrik-Logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2