Round Table “Laat de Digital Twin voor u werken” (NL)

5 maart 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Baarn

GEO-ICT heeft een vlucht genomen. De beschikbaarheid van geo-informatie via internet en mobiele apparaten speelt daarbij een grote rol. Maar ook nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals de toepassing van virtual en augmented reality, sensoring en drones hebben een grote bijdrage. Door deze ontwikkelingen kan de Digital Twin* efficiënter worden onderhouden en kan de toegevoegde waarde beter worden benut. Door de grote hoeveelheid beschikbare ruimtelijke data en nieuwe technologie moeten organisaties met GEO-ICT nu aan de slag om de concurrentie bij te houden en waar mogelijk voor te blijven. Hoe doet u dat?

GEO-ICT is interessant voor iedere organisatie die beschikt over data met een ruimtelijke component. Met GEO-ICT maakt uw organisatie ruimtelijke verbanden inzichtelijk, op basis waarvan u strategische en tactische beslissingen kunt nemen. Door het toevoegen van ruimtelijke dimensie aan managementinformatie kunnen operationele kosten verminderen, schaarse resources slimmer worden ingezet en kan conversie worden verhoogd.

Bij veel organisaties die van een (grote) infrastructuur afhankelijk zijn, spelen dezelfde soort vraagstukken op dit gebied. Om u hierin te ondersteunen, organiseren Heliview PMS en Ordina de Round Table: “Laat de Digital Twin voor u werken”.  Deze kennissessie vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

* ‘De Digital Twin is een virtuele kopie van de werkelijkheid, die ontstaat door alle beschikbare (locatie gebonden) gegevens bij elkaar te brengen, te integreren en te visualiseren. Hoe meer gegevens hier worden gebundeld, hoe beter de Digital Twin de werkelijkheid benadert. Met de Digital Twin zijn ruimtelijke analyses en voorspellingen mogelijk.’

Onderwerpen:

  • Hoe zorgt u voor een duidelijke visie en strategie met betrekking tot (intelligent) datagedreven werken?
  • Hoe GEO-ICT bijdraagt aan betere businessbesluiten.
  • Welke uitgangspunten voor u belangrijk zijn bij het tot stand brengen van een infrastructuur die snel en maximaal kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.
  • Welke uitdagingen u tegenkomt bij het actueel houden van gegevens en welke mogelijkheden er zijn om u te ondersteunen.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Ordina. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Ordina logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5