Round Table “Kent u het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie?” (NL)

13 februari 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Dat cyberbeveiliging veel meer omvat dan alleen het installeren van beveiligingssoftware of het regelmatig updaten van uw software, is algemeen bekend. Diepgaande kennis is vereist over de soorten cyberdreigingen waar uw organisatie aan bloot gesteld is. Daarnaast is het in het huidige digitale tijdperk van essentieel belang om uw organisatie proactief te kunnen beschermen.

Het kennen van uw volledige online aanwezigheid en weten waar uw organisatie is verbonden met het internet is ‘key’. Uw totale online aanwezigheid is tevens het aanvalsoppervlak dat cybercriminelen gebruiken om uw organisatie in kaart te brengen en kwetsbaarheden op toegangspunten tot uw netwerk te onderzoeken. Real-time detectie van deze kwetsbaarheden is een belangrijke stap om te komen tot up-to-date beveiliging. Door stappen te ondernemen om uw volledige digitale voetafdruk te beheersen, beschermt u de identiteit en reputatie van uw merk en organisatie én de vertrouwelijke informatie.

Daarnaast evolueert cybercriminaliteit. Zo vindt er nu een verschuiving plaats van aanvallen op infrastructuur, naar aanvallen op applicaties (IoT) en neemt de misbruik van persoonlijke informatie toe, zoals copycat-accounts en CEO-fraude. Daarom is het van essentieel belang om kwetsbaarheden te detecteren, voordat hackers dat doen.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben organiseren we op donderdag 13 februari van 10.00-14.00 uur de Round Table: “Kent u het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie?”

Onderwerpen

  • Waar begint u om uw voetafdruk in kaart te brengen?
  • Hoe behoudt u real-time inzicht als de wereld van cybercriminaliteit zo snel evolueert?
  • Een ‘ethische hacker’: opleiden of extern inschakelen?
  • Maatregelen nemen of risico’s accepteren? Hoe maakt u deze keuze?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Blackberry. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Blackberry

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< nov 2023 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3