Digital Round Table “Kan het moderniseren van applicaties een aanjager van innovaties zijn in uw organisatie?’’

7 oktober 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De huidige pandemie heeft steeds meer druk gelegd op organisaties om agile te werken en om innovatie te accelereren. Uit recent onderzoek blijkt dat bijna 80% van de IT-uitgaven gaat naar het beheren van legacy systemen, terwijl deze juist de innovatie afremmen. Hoe adopteren organisaties nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld Artifical Intelligence (AI) met de huidige resources? Het is duidelijk geworden hoe snel organisaties kunnen schakelen in deze tijd, maar hoe kan dit doorgetrokken worden naar andere onderdelen van de organisatie?

Naast de recente ontwikkelingen hebben organisaties vaak te maken met een oude infrastructuur of applicatiestructuur die de modernisering, innovatie en flexibiliteit van de organisatie tegen werkt. Organisaties zitten vast aan deze verouderde oplossingen die door licenties en hardware vaak hoog in de kosten oplopen om te beheersen.

Om deze reden kiezen organisaties er vaak voor om public cloud technologieën te adopteren om zo innovatie te stimuleren in alle lagen van de organisatie. Is de adoptie van een public cloud de juiste oplossing in de modernisatie van een organisatie? Welke stappen moeten er gezet worden om deze adoptie succesvol te laten verlopen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: ‘’Kan het moderniseren van applicaties een aanjager van innovaties zijn in uw organisatie?’’ De kennissessie wordt gehouden op donderdag 7 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Waar begint u met het moderniseren van uw applicaties?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen in de overstap van legacy systemen naar moderne oplossingen zoals AI, RAD (Rapid Application Development) e.d.?
  • Hoe creëert u een wendbare organisatie met oog op slim inzicht in data en gebruiksgemak?
  • Hoe zorgt applicatie modernisatie voor efficiënter werken met focus op het IT budget en innovatie tot gevolg?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Vanenburg. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

vanenburg logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5