Digital Round Table “IT, IoT en OT: gescheiden werelden of levert samen betere zorg?”

10 september 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Traditioneel waren IT en Operationele Technologie (OT)-netwerken gescheiden werelden, maar steeds vaker worden OT-gebaseerde technologieën zoals Internet of (Medical) Things-sensoren en internetverbindingen geïntegreerd met IT-netwerken om nieuwe inzichten te creëren en efficiëntieverbeteringen te behalen. Door de enorme toename van data binnen de netwerken wordt het belang van IT security bij veel organisaties steeds relevanter. Nu aanvallen op IoT- en OT-omgevingen steeds vaker voorkomen, waardoor gevoelige (patiënt)data op straat kan komen te liggen, is het tijd om de focus te leggen op een integrale beveiliging. Maar waar begint u deze inhaalslag?

OT-systemen zijn te vinden in de lift van een pand tot de systemen in patiënt trackers en bloedtransfusiepompen. Patiëntgegevens die met deze apparaten worden vastgelegd zijn extra kwetsbaar voor cyberbedreigingen. Bij een aanval loopt niet enkel de organisatie schade op, maar ook de patiënt is (lichamelijk) slachtoffer.

Is het beter, veiliger en efficiënter om deze werelden gescheiden te houden? Of is het mogelijk de voordelen van convergentie te benutten, zonder in te leveren op veiligheid, controle en budget?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “IT, IoT en OT: gescheiden werelden of levert samen betere zorg?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 10 september van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kunt u de risico’s en de impact van incidenten inzichtelijk maken en een bewustwording creëren?
  • Hoe zorgt u dat uw prio bij het geven van zorg blijft liggen, ondanks de toenemende complexiteit (wet- en regelgeving), werkdruk en beperkte financiële budgetten?
  • Hoe kunt u uw beveiligingsprogramma uitbreiden van IT naar IoT en OT?
  • Op welke wijze behoudt u overzicht op uw OT-Security binnen de verschillende locaties?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fortinet en @Valley. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Fortinet

@Valley

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5