Digital Round Table ”IT consumptie” IT en Finance vanaf het begin hand in hand?

28 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De digitale toekomst vereist flexibele IT, ondersteund door hybride cloud-bedrijfsmodellen, die gegevenszichtbaarheid en -beheer mogelijk maken. overal waar gegevens bestaan. En terwijl organisaties hun agenda voor digitale transformatie versnellen, realiseren ze zich hoe ingewikkeld hun IT-strategie is. Meerdere clouds, SLA’s, bedrijfsmodellen – legacy-systemen concurreren om nieuwe apps en services bij te houden – dit alles vergt significante investeringen.

Voor het maken van IT beslissingen is voor de Financiële afdelingen een baten lasten inzicht nodig. IT kan worden gezien als kostenpost of als motor voor productiviteit en innovatie. In ieder geval is het noodzakelijk om IT-kosten en IT-investeringen voorspelbaar en professioneel te managen. Veel IT-afdelingen zijn blij als een financiële afdeling daarbij haar kennis inzet.

De keuzes voor de komende jaren zoals Hardware, security en data, deze komen ook op uw agenda te staan. Wat is de ROI van deze zaken, en hoe ziet u Capex VS Opex? Hoe ervoor te zorgen dat de financiële middelen net zo flexibel zijn als de technologie die ermee wordt afgenomen? Het afnemen van een as-a-Service model brengt veel voordelen met zich mee maar waar moet u op letten tijdens het maken van deze keuze, en wie worden daar bij betrokken en wie is uiteindelijk de eigenaar?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: ”IT consumptie” IT en Finance vanaf het begin hand in hand? Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 28 april 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat is de afweging/bottleneck voor toekomstige IT Transformaties?
  • Hoe creëert u een juiste balans tussen IT en Finance?
  • Capex VS Opex waar let u op?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Dell Technologies en VMware. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Dell Technologies VMware logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5