Round Table: Is uw netwerk klaar voor de toekomst?

6 juli 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

Een belangrijke uitdaging voor IT-leiders in het snel veranderende digitale landschap zijn legacy-system die de bedrijfsflexibiliteit beperken. Deze oude systemen zijn steeds moeilijker te veranderen en bieden geen efficiënte ondersteuning meer voor groeiende bedrijfsactiviteiten. Dit is met name lastig binnen de FinTech omdat dit een sector is waar digitale innovatie erg belangrijk is. In het verleden hebben efficiëntie en optimalisatie in processen financiële organisaties gedwongen om hun netwerk- en beveiligingsinfrastructuur consequent te herzien, evenals de naleving van strikte regelgeving en richtlijnen. Hoe gaat u om met de uitdaging om legacy-systemen hierop aan te haken?

Moderniseren gaat niet alleen over het updaten van IT-systemen met de nieuwste technologische hulpmiddelen. Integendeel, het moderniseren van legacy-systemen is een cruciaal onderdeel dat bijdraagt aan een snellere digitale transformatie door de complexiteit en kosten van IT infrastructuur te verminderen, platformoverschrijdende samenwerking mogelijk te maken en de flexibiliteit van processen te optimaliseren. Daarnaast zijn verouderde systemen erg kwetsbaar voor cybersecurity-bedreigingen. Na verloop van tijd raken de beveiligingsmogelijkheden van legacy IT-systemen verouderd. Het IT landschap beschikt misschien niet meer over de nodige technologie om moderne aanvallen af te schrikken, waardoor ze een gemakkelijk doelwit vormen voor aanvallers.

Met de snelle groei van Artificial Intelligence (AI) is het hebben van legacy-systemen ook niet wenselijk. Het probleem met de integratie van AI in legacy-systemen is dat deze niet zijn ontworpen met AI in gedachten. Dit betekent dat er compatibiliteitsproblemen kunnen zijn tussen de legacy-systemen en nieuwere AI-technologieën, wat de integratie kan bemoeilijken. Hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk bestand is tegen nieuwe ontwikkelingen en cyberdreigingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Is uw netwerk klaar voor de toekomst?” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 6 juli 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe zorgt u ervoor dat uw legacy-systemen nog steeds compatibel zijn met de nieuwste software en technologieën die op het netwerk worden gebruikt?
  • Welke bescherming tegen bedreigingen en kwetsbaarheden is het effectiefst voor legacy-systemen?
  • Op welke manier kunt u ervoor zorgen dat oude en nieuwe systemen samenwerken en ondersteund blijven om zo andere problemen voor te blijven?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nomio en Nokia. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Nomios logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug