Round Table “Is uw financiële afdeling klaar voor Intelligent Finance Automation?” (NL)

15 september 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Bunnik

Automatisering en de inzet van Intelligente technologieën helpen bedrijven om kosten terug te dringen en sneller te acteren op veranderingen, maar stellen het team ook in staat om zich te richten op activiteiten met een hogere toegevoegde waarde, zoals Spend Management. Het automatiseren van financiële processen bespaart tijd en geld en leidt tot een betere besluitvorming, maar welke automatiseringsmogelijkheden zijn er en wat is de best-fit oplossing voor uw financiële proces?

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden tot automatisering en robotisering binnen finance, dienen financiële processen verder gestandaardiseerd te worden. Zowel op basis van consistente invoer als van regulaties. Echter geven veel bedrijven aan dat zij niet goed weten hoe deze stappen te zetten. Dit leidt tot langdurige en foutgevoelige processen op een financiële afdeling waar automatisering en robotisering juist een rol kan spelen ter optimalisatie. Maar hoe komt u tot de juiste oplossing en waar begint u met Intelligent Finance Automation?

De real-life toepassing van Intelligent Finance Automation toont precies het tegenovergestelde – het zijn de taken die mensen doen die worden vervangen, niet de mensen zelf. Maar hoe optimaliseer je deze processen? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Is uw financiële afdeling klaar voor Intelligent Finance Automation?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 15 september van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoe zorgt u ervoor dat uw financiële afdeling klaar is voor Intelligent Finance Automation?
  • Welke automatiseringsmogelijkheden zijn er en wat is de best-fit oplossing voor uw processen?
  • Hoe optimaliseer je de financiële processen en behaal je meer efficiency?
  • Beschikt u over een intelligent platform waarmee alle processen verder geautomatiseerd kunnen worden?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Dynatos. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Dynatos

 

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30