Digital Round Table “Is SD-WAN de motor achter een succesvolle hybride cloud?”

18 januari 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan netwerkdiensten die betrouwbare prestaties leveren, ongeacht waar en wanneer gebruikers zich bevinden. Veiligheid, kostenefficiëntie, connectiviteit en flexibiliteit is hierin belangrijk. De meest populaire vorm hiervoor is een hybride cloud en veel organisaties verplaatsen zich naar deze vorm. Gecombineerd met SD-WAN technologie is er veel mogelijk, is het inderdaad de motor achter een succesvolle hybride cloud?

Het feit dat veel cloud-oplossingen op verschillende fysieke plekken staan, is een uitdaging waar organisaties weinig invloed op kunnen uitoefenen. De diversiteit in architectuur helpt daarbij niet mee. Wel heeft het invloed op de connectiviteitskeuzes die worden gemaakt. Zo kiezen veel organisaties voor een SD-WAN oplossing. In welke mate heeft hybride cloud invloed op uw connectiviteitskeuzes?

De combinatie van een hybride cloud en SD-WAN bieden een blauwdruk voor de digitale transformatie. Het kan bestaande IT-investeringen uitbreiden en verbreden, terwijl het ook netwerkintelligentie, aanpassingsvermogen en kostenefficiëntie mogelijk maakt. Op welke manier maakt uw organisatie een succesvolle digitale transformatie mogelijk?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Is SD-WAN de motor achter een succesvolle hybride cloud?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 11 november 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke trends in hybride cloud-omgevingen dragen bij aan innovatie en transformatie binnen uw organisatie?
  • Waar let u op bij het inrichten van connectiviteit naar de hybride cloud?
  • Welke rol kan SD-WAN vervullen in uw connectiviteitsbehoeften ten aanzien van veiligheid en flexibiliteit?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

img_ntt_logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5