Digital Round Table “Is de transport van data binnen mijn organisatie veilig?”

7 juli 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De wereld verandert in rap tempo; van digitale transformatie tot de Coronacrisis en van een toename van IoT-toepassingen tot de groei van devices. Dit zorgt ervoor dat er kritisch wordt gekeken op welke wijze we nu werken, maar ook op welke wijze dit beter kan. Uw medewerkers de mogelijkheid bieden om overal en altijd hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren is nu nog belangrijker. Hierdoor wordt de behoefte aan het juist beveiligen van data zonder downtime of dataverlies steeds groter. Cloudoplossingen en flexibele en innovatieve clouddiensten kunnen ‘het nieuwe werken’ perfect ondersteunen. Waar begint u en hoe zorgt u ervoor dat Security meer prioriteit krijgt?

De markt voor Internet of Things-toepassingen (IoT) en het gebruik van verschillende devices groeit momenteel explosief. Tegelijkertijd met deze groei van het aantal toepassingen, zal ook de hoeveelheid data enorm toenemen. Daarmee groeit de behoefte aan betrouwbare data en adequate security-oplossingen in de strijd tegen cyberaanvallen en andere vormen van data misbruik. Hoe zorgt u ervoor dat de toename van de digitalisering veilig en betrouwbaar verloopt en hoe houdt u de controle? Op welke wijze zorgt u ervoor dat dit geen invloed heeft op de snelheid waarmee de toepassingen functioneren of leidt tot hogere kosten? Wat betekent Cloud (SaaS) voor mijn organisatie nu en in de toekomst?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Is de transport van data binnen mijn organisatie veilig?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 7 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Op welke wijze behoudt u het overzicht in de toename van IoT-toepassingen en devices binnen uw netwerk?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de toename van digitalisering veilig en betrouwbaar verloopt en hoe krijgt u inzicht en controle?
  • Hoe houdt u grip op de toename van IT, IoT en OT-netwerken (bijvoorbeeld binnen het Warehouse)?
  • Wat betekent Cloud (SaaS) voor mijn organisatie nu en in de toekomst?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fortinet en Axians. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3