Digital Round Table “Intelligente securitystrategie: de sleutel tot duurzaam succes.”

23 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitale bestuurders hebben vandaag de dag een grote uitdaging. Duurzaam succes van cyberbeveiliging vereist een risico bewust IT-beleid. Wat betekent duurzaam succes in de praktijk? Hoe werkt een volledig dynamische beveiligingsstrategie en hoe is deze te integreren in de dagelijkse praktijk? Een risico bewust IT-beleid is niet alleen mogelijk door goede voorbereiding, het begint met anders redeneren voor duurzaam succes.

De wereld verschuift naar een nieuw normaal. Organisaties zijn zoekende naar hoe ze nu en in de toekomst de veiligheid, efficiëntie en effectiviteit van beveiligingsoplossingen kunnen waarborgen, verbeteren en optimaliseren. Doordat de focus lag op de bedrijfscontinuïteit, is de cybersecurity een kwetsbaar onderdeel geworden van de IT-strategie. Cybercriminelen, malware en ramsomware hebben de tijd gekregen om geavanceerder te worden terwijl security maatregelen achterblijven en niet dynamisch mee ontwikkelen.

Een beveiligingsstrategie die continu kan anticiperen op dreigende of al bestaande cyberaanvallen is meer dan ooit noodzakelijk geworden voor duurzaam succes. De strategie moet dus in eerste instantie intelligent zijn om vervolgens duurzaam uit te voeren. Wat zijn de grootste uitdagingen en hoe zorgt u voor voldoende draagvlak in uw organisatie?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table “Intelligente securitystrategie: de sleutel tot duurzaam succes.” Deze digitale kennissessie wordt gehouden in het Engels op donderdag 27 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is de huidige status van de cyberveiligheid en de bewustwording hiervan binnen uw organisatie?
  • Welke rol speelt cybersecurity in het duurzaam succes van uw organisatie?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen in het waarborgen en optimaliseren van uw cyberveiligheid?
  • Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak op het gebied van cybersecurity binnen uw organisatie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner BlackBerry. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Blackberry

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2