Round Table: Innoveren in een tijd van beperkte middelen

3 oktober 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De weg naar ontzorging en het versterken van de zorgverlener
Als gevolg van veranderende wet- en regelgeving, toenemende regeldruk en een verhoogd risico op cyberaanvallen is er binnen de zorgsector een groeiende noodzaak tot innovatie en digitalisering. Echter is het voor veel zorginstellingen een behoorlijke uitdaging om dit doel te bereiken gezien de beperkte IT-budgetten, gebrek aan capaciteit en vaardigheden en de aanwezigheid van verouderde legacy applicaties.

Wij nodigen u daarom graag uit voor de Round Table: “Innoveren in een tijd van beperkte middelen”. Een exclusieve kennissessie over de toekomst van IT in zorginstellingen, met de focus op het stimuleren van innovatie en het ontzorgen van uw organisatie op het gebied van IT.

Samen gaan we dieper in op de verschuiving naar een regieorganisatie en de voordelen van ontzorging op het gebied van IT. We verkennen hoe u uw digitale werkplek kunt optimaliseren en hoe u ruimte kunt creëren voor innovatie, met als uiteindelijk doel om de zorgverlener in zijn kracht te zetten.

Deze Round Table wordt gehouden op dinsdag 3 oktober 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Van beheer naar regie; hoe kan IT werken als katalysator van innovatie in de zorg?
  • Kan self healing IT en auto-remediation een bijdrage leveren aan het oplossen van support-uitdagingen en het verhogen van de gebruikerstevredenheid?
  • Hoe kunt u door de inzet van digitale middelen als Digital Employee Experience (DEX) en collaboratietools de ervaring van de zorgverleners monitoren en verbeteren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Orange Business. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Per sessie brengen we graag een gelijkwaardige groep professionals bij elkaar. Een reservering is daarom pas definitief als deze is goedgekeurd door onze Projectmanagers. 

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug