Round Table: Infrastructuur en Cloud: veilig en schaalbaar?

28 juni 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

De snelle ontwikkeling van technologieën en de stijgende vraag naar digitale diensten stellen bedrijven voor nieuwe, grote uitdagingen. Zo moeten bestaande infrastructuren worden onderhouden, terwijl er tegelijkertijd nieuwe initiatieven ontwikkeld worden. Daarnaast is het belangrijk om de data-infrastructuur en het storage systeem up-to-date te houden. Echter, wordt er (te) veel tijd besteed aan het onderhouden van bestaande infrastructuur, waardoor er weinig tijd overblijft om de nieuwe initiatieven tijdig te realiseren. Hoe kunt u uw IT-omgeving efficiënt behouden én inspelen op nieuwe kansen en technologische ontwikkelingen?

Veel organisaties hebben te maken met legacy-systemen, die moeilijk te integreren zijn met nieuwe technologieën en applicaties. Dit kan leiden tot inefficiëntie en hoge kosten voor onderhoud en beheer. Daarnaast kan het toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen een langdurig proces zijn, wat bij voorkeur zonder investering vooraf wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd is het belangrijk, door de toenemende hoeveelheid data, dat opslagsystemen en infrastructuren veilig en schaalbaar zijn.

Het succes van een nieuw opslagsysteem en cloudomgeving begint met een duidelijk inzicht in de zakelijke behoeften en vereisten van uw organisatie. Hierbij moet u nagaan welke applicaties, workloads en data het beste geschikt zijn voor de cloud. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes maakt over nieuwe innovaties? En hoe zorgt u ervoor dat de kosten van deze transitie laag blijven?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Infrastructuur en Cloud: veilig en schaalbaar?” Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 28 juni 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke nieuwe ontwikkelingen in gegevensopslag en data-infrastructuur verwacht u in de komende periode?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw huidige uitwisseling van workloads tussen cloudomgevingen toekomstbestendig is?
  • Dragen nieuwe technologieën, zoals Infrastructure as Code (IaC), bij aan het succes van uw organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Pure Storage. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30