Digital Round Table”Implementatie van uw cloud-strategie; van transitie naar transformatie.”

16 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Een migratie naar de cloud brengt veel nieuwe concepten met zich mee, evenals een veelvoud aan implementatiemodellen en applicaties. Om een succesvolle implementatie te garanderen, is het ook belangrijk om te investeren in het ondersteunen van de culturele verandering die het met zich meebrengt. Wat is het juiste stappenplan voor de implementatie van uw cloud-strategie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Onderzoek ‘Cloud 2025’ wijst uit dat 87% van de IT-besluitvormers wereldwijd het erover eens is dat de huidige Covid-19 pandemie ervoor zal zorgen dat organisaties hun migratie naar de cloud versnellen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw implementatie kunt versnellen én ook kosteneffectief houdt? En hoe zorgt u ervoor dat de implementatie door de organisatie geadopteerd wordt?

Een succesvolle implementatie van uw cloud-strategie gaat verder dan enkel het verplaatsen naar de cloud. Het betreft een ontwikkeling en nieuwe werkwijze binnen de organisatie. Hoe krijgt u inzicht in uw huidige situatie en wat is daarbij het juiste stappenplan richting een snelle, veilige en kosteneffectieve implementatie? Hoe zorgt u vervolgens voor een juiste executie van uw cloud-strategie bij de eindgebruiker? Omdat veel organisatie met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we een Digital Round Table: “Implementatie van uw cloud-strategie; van transitie naar Transformatie”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 16 maart 2021 van 10:00 tot 11:30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke technologische ontwikkelingen zijn er binnen uw organisatie die impact hebben op uw cloud-strategie?
  • Welke uitdagingen ziet u om een cloud-strategie snel en succesvol te implementeren?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw cloud-strategie geadopteerd wordt door de organisatie?
  • Hoe bepaalt u de richting om snel, veilig en kosteneffectief uw cloud-strategie te implementeren?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Telindus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

telindus

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3