Digital Round Table “Identity Management vs. Privileged Management”

30 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Berichten over grote cyberaanvallen hoor je steeds meer op het nieuws en is echt geen uitzondering meer. In december was Gemeente Hof van Twente nog het slachtoffer. De Gemeente kon niet meer bij bestanden en data en de hackers eisten losgeld. Een recent voorbeeld van een ramp die geen enkele organisatie wil meemaken! Hoe ondervang je dit? En wat is de rol van PAM en PIM hierin? Voldoende gespreksstof ons inziens om de discussie omtrent PIM, PAM en IAM aan te gaan. Wat denkt u?

Tegenwoordig beginnen organisaties te begrijpen dat het beheer van toegang tot bevoorrechte accounts een integraal onderdeel moet uitmaken van hun algemene IAM-strategie. PAM-oplossingen brengen beveiliging en compliance een stap verder en helpen IT-teams controle te krijgen over bevoorrechte gebruikers en accounts.

Maar hoe voorkomt u dat de toestemmingsscans worden overschreden? Hoe houdt u overzicht op de groeiende verzameling toegang tot bevoorrechte accounts (bijv. door wijzigingen in functie, banen, e.d.) en waarom is het van belang om een geautomatiseerd levenscyclusproces te implementeren voor bevoorrechte accounttoegang binnen de organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Identity Management vs. Privileged Management” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 30 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe ver bent u met het uitzetten van uw IAM-strategie en hoe beheert u eenvoudig de toegang voor (bevoorrechte) accounts binnen een overkoepelende levens-cyclusproces?
  • Kan een PAM-oplossing als een service (SaaS of PAMaaS) kosten drukken en de veiligheid garanderen?
  • Is een PAM-oplossing onlosmakelijk verbonden met uw IAM-tooling?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner SecurIT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

securIT

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2