Digital Round Table “Identity-gedreven Digital Supply Chain Security”

8 december 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties, in alle sectoren, zijn hun business aan het digitaliseren. En daarmee worden de supply chains ook steeds meer gedigitaliseerd. De redenen hiervoor zijn duidelijk: het verbeteren van de customer experience, het verbeteren van samenwerkingen en het realiseren van kostenbesparingen en efficiency. Toch moeten organisaties weloverwogen keuzes maken om dit tot een succes te maken. Hoe zorgt uw organisatie voor een veilige en frictieloze supply chain security?

Naadloze integratie & goede interactie met uw business partners in de supply chain vraagt om het verlenen van toegang tot kritische applicaties, data en interne systemen. Dit moet uiteraard op een veilige manier, zonder dat dit ten koste gaat van de adoptie van het gebruik van de applicaties en de gebruikerservaring. Hoe kan je dat binnen je organisatie organiseren? Hoe zorg je ervoor dat de juiste business partners of externe medewerkers toegang hebben tot de juiste data en applicaties?

Veel enterprise-organisaties vertrouwen op Identity en Access Management oplossingen voor de veiligheid van hun gegevens en applicaties. Welke rol kan IAM hebben op de veiligheid van de Digitale Supply Chain zonder in te leveren op efficiëntie en werkprocessen?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Identity-gedreven Digital Supply Chain Security”.

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 8 december 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van de digitale supply chain?
  • Hoe richt u de digitale supply chain veilig en frictieloos in voor B2B partners?
  • Hoe hebben processen, mensen en IAM invloed op de grootste digitale supply chain uitdagingen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Okta. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

okta-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30