Digital Round Table “ICT – De drijvende kracht achter een duurzame werkomgeving?”

16 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Er zijn maar weinig onderwerpen die op dezelfde manier belangrijker worden en bovenaan de agenda’s komen te staan als duurzaamheid. Of het nu gaat om het voldoen aan wettelijke vereisten, het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen of het handhaven van persoonlijke of organisatorische waarden. De focus op duurzaamheid is zeer sterk. Een goed duurzaamheidsbeleid kan een organisatie zakelijke voordelen opleveren en onderscheiden van de concurrentie, maar hoe realiseert u dit op een efficiënte manier? Welke rol speelt de ICT in het mogelijk maken van een duurzame werkomgeving?

In het huidige landschap maken klanten en werknemers vaak keuzes op basis van de waarden van een organisatie. Veel organisaties zijn daarom op zoek naar manieren om hun werknemers en klanten een meer duurzame ervaring en service te bieden. Financiële instellingen gebruiken filialen als lokale hubs, waar men naar toe kan wanneer nodig. De digitale werkplek wordt losgekoppeld van de locatie, en het combineert de voordelen van het werken in sociale sfeer en vermindert het woon-werkverkeer. Hoe kan uw IT deze herziene locatiestrategie ondersteunen?

Andere ontwikkelingen zoals apparatuur en servers met langere levensduur, paperless desks door middel van e-signing en CO2-neutrale datacenters, worden ingezet om duurzaamheid verder door te drijven binnen organisaties. Welke technologische ontwikkelingen ziet u als de grootste bijdrage aan uw duurzaamheidsstrategie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “ICT – De drijvende kracht achter een duurzame werkomgeving?”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 16 november 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de grootste drijfveren voor het initiëren van duurzaamheidsinitiatieven binnen uw organisatie?
  • Welke invloed hebben de duurzaamheidsinitiatieven van uw organisatie op de keuzes van uw medewerkers en klanten?
  • Hoe ondersteunt uw IT-omgeving de duurzaamheidsinitiatieven om een bedrijfsvoordeel te realiseren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2