Digital Round Table “I-IoT-beveiliging; waar te beginnen?”

14 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Met de opkomst van Industry-Internet of Things (I-IoT) ondergaat de productie-industrie(wereld) ingrijpende veranderingen. De voortdurende digitale transformatie en de invoering van 5G heeft geleid tot een toenemende onderlinge verbinding van IT- en OT-systemen. Deze innovaties brengen vele zakelijke voordelen, maar juist door deze verbinding staan OT-omgevingen aan dezelfde dreigingen bloot als de IT-omgevingen. Hoe voorkomt u dat uw organisatie én uw productie stil moeten worden gelegd door een cyberaanval?

Productie heeft altijd voorrang gekregen op security, maar door de vele geavanceerde cyber- en ransomware aanvallen binnen de industrie ontstaan nieuwe uitdagingen op het gebied van cybersecurity.

Veel organisaties spelen hierop in door een operationeel security proces te ontwikkelen en door te voeren. Echter een groot deel van de medewerkers weten niet hoe ze dit kunnen gebruiken. Hoe dicht u de kloof tussen IT- en OT-omgeving? Hoe vergroot u de zichtbaarheid van uw IT-omgeving en geeft u uw team de kracht om sneller te reageren op cyberbedreigingen?

Omdat veel industrie omgevingen met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “I-IoT-beveiliging; waar te beginnen?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 14 september van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met andere security professionals. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe dicht u de kloof tussen uw IT- en OT-security?
  • Hoe belangrijk is de centrale visibiliteit op het netwerk?
  • Hoe creëert u awareness en urgentie op het gebied van de security richtlijnen bij uw werknemers?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trendmicro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

trendmicro

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31