Digital Round Table “Hybride samenwerken; de toekomst van efficiënte zorgverlening”

25 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De digitalisering en de immense toename van thuiswerken heeft de behoefte voor moderne werkplekken alleen maar verder verduidelijkt. Het bestaande device-beleid past niet bij alle medewerkers. Zorgorganisaties willen het mogelijk maken dat medewerkers overal op elk device kunnen werken, in een veilige omgeving waar het beheer gecentraliseerd geregeld wordt. Kortom, een hybride werkomgeving waarbij medewerkers efficiënt en veilig kunnen werken is gewenst. Is de huidige infrastructuur van uw organisatie gereed voor een hybride werkomgeving?

Bestaande werkplekken zijn bij zorgorganisaties vaak verouderd waardoor de patchprocessen complex zijn en de vernieuwingscyclus belemmerd wordt. Innoveren wordt moeilijk gemaakt. Toch is er behoefte aan vernieuwing, bij zowel de medewerkers als de organisatie. Een one-size-fits-all oplossing is niet ideaal nu een deel van de werknemers op locatie werkt terwijl anderen thuiswerken. Hoe brengt uw organisatie de werkplekbehoeften van uw medewerkers in kaart? Hoe gebruikt u deze inzichten in het ontwikkelen van een nieuwe strategie en hybride infrastructuur?

Buiten een verbeterde gebruikservaring, is er behoefte aan een oplossing waarmee efficiënt en slimmer samengewerkt wordt, binnen alle lagen van de organisatie. Werkprocessen moeten sneller opgepakt worden waardoor patiënten eerder geholpen worden. Beheerders willen werkplekken gemakkelijker beheren en veiligheidsrisico’s gemakkelijk opsporen en tegen gaan. Hoe maken hybride werkplekken uw organisatie klaar voor de toekomst van zorgverlening?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hybride samenwerken; de toekomst van efficiënte zorgverlening”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 25 november 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe maakt u de infrastructuur van uw organisatie gereed voor de toekomst van hybride werken?
  • Hoe brengt u de werkplekbehoeften van medewerkers rondom hybride werken in kaart?
  • Welke aanpassingen in uw huidige IT-beleid zijn er nodig om aan de behoeften te voldoen?
  • Wat ziet u als grootste beperkingen en mogelijkheden in de hybride werkomgeving?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix en Rapid Circle. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

Rapid Circle

Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2