Digital Round Table “Hybride samenwerken; de toekomst van een efficiënte productie”

2 december 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Door de immense toename van thuiswerken is online vergaderen en samenwerken niet meer weg te denken uit de dagelijkse operationele activiteiten van een organisatie. Thuiswerken is ‘here to stay’, ook al is er behoefte om (deels) terug naar kantoor te komen, het is een blijvende verandering. Een hybride werkomgeving is ontstaan waarbij 80% van de medewerkers virtueel met elkaar samenwerkt. Hoe faciliteert u een hybride werkomgeving van hoge kwaliteit voor al uw werknemers binnen de organisatie?

Hybride werken heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Veel organisaties hebben inmiddels de IT-infrastructuur om het werken op afstand mogelijk te maken, maar zien een uitdaging zodra medewerkers weer deels op locatie komen werken. Hoe gaat uw organisatie om met de verdubbeling in het aantal teams wat zowel op locatie als virtueel samenwerkt?

In een productieomgeving waarbij een deel van de medewerkers op locatie en een deel thuis werkt, is het noodzakelijk dat er een efficiënte manier van communicatie en samenwerking gefaciliteerd wordt. Wat zijn de beperkingen van een hybride werkomgeving in een productieomgeving? Wat is er nodig om een efficiënte en flexibele hybride werkomgeving te faciliteren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hybride samenwerken; de toekomst van een efficiënte productie”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 2 december 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe faciliteert u een hybride werkomgeving van hoge kwaliteit voor al uw werknemers?
  • Welke aanpassingen in uw huidige IT-beleid zijn er nodig om aan de behoeften van medewerkers te voldoen?
  • Wat zijn de effecten van de hybride werkomgeving op de efficiëntie van uw productie?
  • Wat ziet u als grootste beperkingen en mogelijkheden in de hybride werkomgeving?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix en Rapid Circle. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

Rapid Circle

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2