Digital Round Table “Hybrid IT – Performance en operationele efficiëntie in de cloud”

15 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

In deze onzekere tijden is het duidelijk geworden dat organisaties die zich snel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden spekkoper zijn. Agile werken is niet langer een hype, eerder een trend binnen deze organisaties. De flexibiliteit om snel op en af te schalen en automatisch in te spelen op veranderende marktsituaties levert ‘operational efficiencies’ die kosten besparen, maar ook ‘highperformance’ infrastructuur die gebruikers tevreden stelt.

Agile organisaties maken o.g.v. IT steeds meer gebruik van ‘intelligent platforms & technologies’ zoals ‘Software Defined’ compute, storage en netwerken om IT infrastructuur te optimaliseren. Ook wel “Infrastructure as Code” genoemd. Deze trend is volledig aanwezig in cloud platforms en is bedoelt om management te simplificeren en kosten te reduceren door o.a. standaardisatie en automatisering. De uitdaging waar organisaties voor staan is het vinden van de juiste balans tussen ‘agility’ enerzijds en vereisten als security, performance en kosten optimalisatie anderzijds.

Hybrid Cloud biedt organisaties zowel flexibiliteit als kostenbesparing en door vele organisaties wordt Hybrid Cloud gezien als de “best-of-both”. Voor stabiele, voorspelbare omgevingen is vaak private-cloud goedkoper, terwijl voor schaalbare applicaties een public-cloud meestal goedkoper is. Wat is voor jou de juiste balans tussen ‘on premise’ en public cloud? En is standaardisatie en automatisering de sleutel tot succes?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: Hybrid IT – Performance en operationele efficiëntie in de cloud”. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 15 april 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Waarom wordt Hybrid Cloud gezien als de sleutel tot zowel performance optimalisatie als kostenbesparing?
  • Hoe kunnen ‘software defined’ netwerken de performance en efficiëntie van clouds verbeteren?
  • Hoe optimaliseer je applicaties voor performance en schaalbaarheid met Hybrid Cloud?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2