Digital Round Table “Hybrid IT – Applicaties optimalisatie in de cloud”

13 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Hybride IT combineert de levering van bedrijfstoepassingen, gegevens en services om het bedrijf draaiende te houden en innovatie te versnellen. Het omvat mensen, processen en technologie en heeft te maken met alle soorten van cloud, inclusief on-premise datacenter. Applicaties en daaraan gerelateerde data wordt steeds vaker verplaatst van ‘on prem’ en eigen datacenters naar de public cloud en zelfs in toenemende mate verspreid over meerdere ‘clouds’.

De verwachting is dat in de komende 18 maanden steeds meer applicaties en data in een public cloud wordt ondergebracht (groei van 62% – 75%). De manier waarop deze applicatie migratie & transformatie plaatsvindt, wordt daardoor steeds belangrijker; lift & shift van applicaties lijkt de weg van de minste weerstand maar levert over het algemeen niet de gewenste voordelen van de inzet van cloud, de transformatie van applicaties wél, maar vergt meer kennis, tijd & geld. Het vraagstuk waar IT organisaties zich de komende tijd over moeten buigen is hoe applicatie optimalisatie in de cloud het beste bereikt kan worden.

Door de huidige situatie waar organisaties zichzelf nu in bevinden is het duidelijk geworden dat Hybrid cloud de manier is om te voldoen aan de “need” van de organisatie. Waarop moet je letten tijdens het migratie processen? En welke applicaties moeten nu over daar de cloud en welke kunnen later?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hybrid IT – Applicaties optimalisatie in de cloud”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 13 april 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke applicatie zijn of moeten verplaatst worden naar de cloud?
  • Applicatie optimalisatie in de cloud, is dit de weg van de minste weerstand?
  • Welke uitdagingen komt u tegen tijdens de migratie van applicaties? En hoe deze valkuilen te omzeilen.

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5