Digital Round Table “Houdt uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie”

6 april 2021
Tijd: 10:30 - 12:00

De inzet van zorgtechnologie bepaalt de toekomstige fitheid van uw organisatie. De druk op de zorg neemt toe, maar door slim gebruik te maken van digitale hulpmiddelen kunt u de druk aan. Zorgtechnologie draagt nu al bij aan diagnose, preventie, bewaking, behandeling of verlichting van ziekten. Maar er is nog veel meer mogelijk in de toekomst.

Digitaal denken en doen is belangrijk aangezien de vergrijzing en het personeelstekort blijven stijgen. Doet u niets, dan loopt uw organisatie vast. Neemt u actie, dan kunt u de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment leveren. Uw cliënten en medewerkers zijn u dankbaar.

Als directeur of bestuurder zult u toekomstige beslissingen moeten maken met het oog op de toekomst. Dit zal niet altijd even makkelijk zijn. Innovatie en digitale transformatie zijn hierin ontzettend belangrijk, maar tegelijk ook een spannende route. Hoe zorgt u ervoor dat uw strategie en aanpak honderd procent aansluit bij de behoefte van de organisatie? En waar moet u op letten als u een nieuwe koers gaat varen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Houdt uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie”

De kennissessie wordt gehouden op dinsdag 6 april van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • De mogelijkheden van zorgtechnologie binnen de gehandicaptenzorg
  • Onderdelen van een succesvolle digitale transformatie en hoe u valkuilen omzeilt
  • Strategiebepaling en de aanpak voor een succesvolle inzet van zorgtechnologie

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Ecare. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3