Digital Round Table “Hoe zorgt IT voor efficiëntere zorg en een hogere medewerkerstevredenheid?”

18 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Met de komst van COVID-19 kwamen veel ziekenhuizen erachter dat zij op IT gebied onvoldoende voorbereid waren op een crisis en hun verouderde IT landschap niet wendbaar of toekomstvast is. Op grote schaal was het nodig om medewerkers alle mogelijkheden te bieden om thuis te kunnen werken. Inmiddels is er een jaar verstreken en is er wellicht tijd en ruimte gekomen om na te denken over innovatie. Hoe kan IT bijdragen aan een efficiëntie slag in de het zorgproces? Hoe kan IT faciliteren in een verhoging van de medewerkerstevredenheid en daardoor een verlaging van het verloop?

Binnen een ziekenhuis moet het bieden van zorg first priority zijn. Om dit te kunnen leveren dient de omgeving hiervoor zo gunstig mogelijk te zijn. Technologische ontwikkelingen bieden de zorg hiervoor vele kansen en mogelijkheden om dit ook op afstand te realiseren, zowel voor de medewerker als de patiënt. Nú is de tijd om vooruit te kijken nu de lessons learned van afgelopen periode verzameld zijn. Maar waar begint u?

Na het evalueren van de lessons learned is er wellicht tijd en ruimte gekomen om na te denken over het innoveren van de werkplek. Echter, welke zaken kan IT bijdragen aan efficiëntie en het verhogen van de medewerkerstevredenheid? Wat zijn daarnaast de gevolgen heeft dit op uw IT-Security?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Ziekenhuizen: “Hoe zorgt IT voor efficiëntere zorg en een hogere medewerkerstevredenheid?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 18 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen van online samenwerken zijn het afgelopen jaar aan de oppervlakte gekomen?
  • Hoe verandert de digitalisering de dynamiek tussen medewerkers, maar ook tussen patiënten?
  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Welke uitdagingen ziet u als het gaat om het zorgproces efficiënter in te richten?
  • Hoe kan IT bijdragen aan een hogere medewerkerstevredenheid?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix, Microsoft en Rapid Circle. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo MicrosoftRapid Circle

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30