Digital Round Table“SASE – Het gaat tenslotte om de reis als geheel en niet alleen de bestemming”

3 december 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Secure Access Service Edge (SASE) is het nieuwe security framework gedefinieerd door Gartner en is ontworpen met de digitale workspace in het achterhoofd. Door de groeiende mobiliteit van werknemers en implementatie van de cloud zijn in de afgelopen jaren veel grenzen verlegd voor gebruikers. En in de toekomst zullen dat nog minder grenzen worden doordat traditionele datacenters en zakelijke netwerkstructuren verouderd raken.

Ieder applicatielandschap blijft groeien in complexiteit, gebruikers verwachten dat op elke locatie en via elk device gebruik gemaakt kan worden van services. Voor enterprises brengt dit talloze security-gevolgen met zich mee. Het SASE- concept houdt in dat al het verkeer tijdens de gehele reis beveiligd wordt – van device tot de uiteindelijke applicatie –ongeacht waarvandaan de gebruiker zich verbindt of welk device er gebruikt wordt. Het basisidee van het SASE-model is dat de beveiliging van de reis – en niet alleen van het eindpunt – het meest belangrijk is. De vraag is dan ook of SASE de heilige graal naar succes is, denkende aan kostenbesparing, minder complexiteit en flexibiliteit.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “SASE – Het gaat tenslotte om de reis als geheel en niet alleen de bestemming”. De digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 3 december van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Jeroen Hoek, CISO CarNext.com geeft aan waarom dit model voor hem werkte.
  • SASE vs huidige beveiligingsoplossingen, wat zijn de verschillen?
  • Kan SASE geïmplementeerd worden door bestaande security- controles simpelweg te kopiëren naar de Cloud?
  • SASE As a Service, Waarom niet geheel outsourcen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Palo Alto Networks en NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

NTT

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5