Digital Round Table”Hoe zorg je voor een consistent security-niveau binnen Hybrid IT?”

29 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties verplaatsen steeds meer processen, applicaties en workloads naar meerdere cloud omgevingen – soms zonder dat IT hier vanaf weet – om te profiteren van duidelijke zakelijke en technologische voordelen. Met de toename van hybrid IT , waarin niet alleen verschillende cloud- vormen worden omarmd maar ook de platformen die anders on-premise of in een colocatie staan, komt al snel de vraag hoe om te gaan met beveiligingsrisico’s. Hoe veilig is dit model en welke securitymaatregelen moet je nemen?

Organisaties proberen een balans te vinden tussen bescherming en de behoefte aan flexibiliteit, lagere investeringen en schaalbaarheid. Nu data, applicaties en workloads verspreid zijn over cloud en on- premise omgevingen, is het voor IT-managers een uitdaging het juiste niveau van consistente security te bereiken voor alle gebruikte infrastructuren.

IT-managers hebben te maken met vraagstukken over de uitvoer en het controleren van het beveiligingsbeleid. Bij wie liggen de verantwoordelijkheden en hoe is dit te toetsen? Hoe beheer je identiteiten, gebruikers, rollen en toegang in de cloud? En wat is mijn security rol versus de rol van mijn cloud service provider(s)?

Veel organisaties hebben met deze uitdagingen te maken, daarom organiseren we de Round Table: “Hoe zorg je voor een consistent security-niveau binnen Hybrid IT?” 

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 29 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij je uit te sparren en te discussiëren met jouw vakgenoten. Wij helpen je graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe hou je controle en overzicht in een multi-cloud omgeving?
  • Cloud is niet simpelweg data in de cloud zetten, maar het is een andere manier van “automatiseren”. Wat zet je wel en wat niet in de cloud?”
  • Is uw security rol versus de security rol van uw cloud service provider duidelijk?
  • De uitvoer en controle van een beveiligingsbeleid, wie is er verantwoordelijk en hoe dit te toetsen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT en Check Point. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3