Round Table: Hoe verbetert u uw bedrijfsresultaten door data die u kunt vertrouwen?

11 mei 2023
Tijd: 18:00 - 21:00
Kockengen

Naarmate de digitale economie zich blijft ontwikkelen, voelen organisaties meer druk om naast software van hogere kwaliteit ook data van hogere kwaliteit te produceren. Slechte data kost organisaties elk jaar miljoenen. Onze huidige data-intensieve wereld stelt nieuwe eisen aan de wijdverspreide digitale transformatie. Zoals welbekend is data het nieuwe goud en dé nieuwe asset binnen organisaties, maar dit kan enkel als deze data kan worden geoperationaliseerd en er waarde uit gehaald kan worden. Hoe gaat u om met de aanhoudende exponentiële groei van data en hoe zorgt u ervoor dat u de hoogste kwaliteitsstandaard van data behoudt?

Naast deze aanhoudende uitdagingen beginnen de meeste organisaties aan transformatieprogramma’s, of het nu gaat om het consolideren van facturerings- of ERP-systemen of het verhuizen naar de cloud, ze hebben allemaal een centrale focus op data. Daarnaast moeten ze nog steeds rekening houden met de lopende Business as usual eisen zoals applicatie-, omgevings- en dataveranderingen. Dit draagt bij aan de belasting van de IT-teams.

Ook is er een toenemende vraag vanuit meerdere gebruikers van data, zowel binnen de organisatie als daarbuiten (bijv. toezichthouders), waardoor het beheer ervan niet langer alleen vanuit IT wordt gezien. Het belangrijkste element voor deze gebruikers is dat zij op de data kunnen vertrouwen. Helaas is dat een vele gevallen niet de realiteit en daardoor de grootste uitdaging van organisaties die hen ervan weerhoudt écht waarde te creëren en innovaties door te voeren.

We zien veel organisaties die worstelen met dit fenomeen. Daarom bent u uitgenodigd voor de interactieve Round Table: “Hoe verbetert u uw bedrijfsresultaten door data die u kunt vertrouwen?”.

Deze kennissessie zal worden gehouden in het ENGELS op donderdag 11 mei 2023 van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat uw organisatie momenteel om met data-integriteit en hoe verbetert u de vertrouwde kwaliteit?
  • Op welke wijze kunt u het risico op onnauwkeurige data binnen uw applicaties verkleinen?
  • Hoe voorkomt u dat door een gebrek aan consistentie in databronnen uw Business as usual hieronder lijdt?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Tricentis. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Tricentis logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2