Round Table “Hoe verandert uw securitybeleid met de actuele dreigingen mee zodat u optimaal beschermd bent?” (NL)

2 juli 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Medewerkers verwachten vandaag de dag op ieder moment, vanaf iedere mogelijke locatie en vanaf elk apparaat toegang te hebben tot hun zakelijke applicaties en gegevens, vanaf uw eigen IT-omgeving op locatie of vanuit de Cloud. Terwijl de adoptie van Cloudapplicaties voortgaat, neemt het aantal cyberaanvallen toe en moeten IT-afdelingen overal klaar voor zijn.

Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor IT. Ook cloud en mobiel hebben de manier waarop IT diensten levert getransformeerd. Hoe pakken andere organisaties dit aan en zorgen zij dat Cybercriminelen zich geen weg binnen uw organisatie kunnen banen?

Waar begint uw beveiliging en tot hoe ver gaat u alvorens u het risico accepteert? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers toegang krijgen tot de voor hen relevante (en toegestane) applicaties en gegevens? Dit alles zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Round Table. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 2 juli van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoe creëer en handhaaf je een Zero-trust beleid?
  • Voorkom ransomware met de juiste security controles.
  • Waar begint u met het beveiligen van een Hybrid- of MultiCloud omgeving?
  • Is geautomatiseerde microsegmentatie de oplossing voor risico-isolatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fortinet en Axians. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2