Digital Round Table “Hoe ondersteunt IT een veilige en naadloze hybride werkervaring?”

24 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Nu de wereld langzaam weer open gaat en het mogelijk is om naar kantoor te gaan, ervaart zowel medewerker als organisatie de voordelen van het hybride werken onder andere op het gebied van werk-privé balans en duurzaamheid. Voor uw IT-afdeling brengt dit echter nieuwe uitdagingen met zich mee omtrent gebruikerservaring en dataveiligheid. Hoe implementeert u een naadloze hybride werkervaring die aansluit bij de huidige organisatorische uitdagingen zoals de ‘war on talent’?

Zowel medewerkers als organisaties ervaren de voordelen op het gebied van flexibiliteit en productiviteit door de overstap naar hybride werken. Nu de werkvloer grenzeloos is geworden en er altijd en overal gewerkt kan worden, is het aan organisaties om dit op een effectieve en duurzame manier te ondersteunen. Met welke uitdagingen heeft uw organisatie te maken? Hoe ondersteunt uw IT architectuur een naadloze hybride werkervaring?

Organisaties hebben hierbij ook te maken met complexe security uitdagingen ten aanzien van (gevoelige) data. Hoe veilig is thuiswerken? Medewerkers en organisaties willen, of ze nu thuis werken, op kantoor of ergens anders, toegang tot de juiste informatie op het moment dat zij deze nodig hebben. Door het integreren van Automation en Artificial Intelligence worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd om de transformatie naar het nieuwe werken te ondersteunen. Welke innovatieve oplossingen overweegt uw organisatie in het voorzien van de ultieme hybride werkervaring?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe ondersteunt IT een veilige en naadloze hybride werkervaring?”. Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 24 november 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Waar moet een hybride werkplek aan voldoen en hoe kan IT hier technisch ondersteuning in bieden?
  • Is uw data volledig veilig bij remote werken?
  • Op welke wijze kan AI ondersteuning bieden bij het hybride werken?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fujitsu, Citrix en Microsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Fujitsu

Citrix logo

Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30