Digital Round Table “Hoe onderscheid je je online, nu digital first de norm wordt?”

29 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De coronacrisis heeft de digitalisering op vrijwel alle vlakken versneld. In veel branches is ‘digital first’ het credo geworden. En daarmee wordt digital ongetwijfeld het nieuwe normaal. Maar wat betekent dat voor Marketing en Sales?

Ons jaarlijkse benchmarkonderzoek onder Marketeers bij ICT-bedrijven laat dit jaar vooral een uitdaging zien in het genereren van voldoende leads. Meer dan de helft van de ondervraagde organisaties (52%) worstelt hiermee. Zeker nu ‘fysiek’ nog steeds niet echt mogelijk is en events wegvallen als leadgeneratie kanaal.

Hoe zorg je als B2B Marketeer dat je online voldoende gezien wordt door de doelgroep? Het is uiteraard zaak om je te onderscheiden. Niet alleen bovenin de funnel, maar ook qua online lead nurturing-programma’s. Hoe doe je dat, nu iedereen probeert online de aandacht te trekken?

En hoe gaat Sales om met digital first? De interactie aangaan via digitale kanalen vergt een andere mindset, dan bellen en in de auto stappen om een klant te bezoeken. Daarnaast moet ook je database op orde zijn om Sales te laten starten met digital first.

Omdat veel ICT-Marketeers hiermee te maken hebben, organiseren wij een Digital Round Table met als thema: ”Hoe onderscheid je je online, nu digital first de norm wordt?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op woensdag 29 september van 10.00-11.30 uur. Wij nodigen de leden van ons Kennisnetwerk ICT-Marketeers graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door te sparren en discussiëren met vakgenoten. Kom je ook online kennis en ervaring delen?

Onderwerpen:

  • Hoe zorg je dat je online zichtbaar bent en impact maakt?
  • Hoe houd je contacten (klanten en niet-klanten) warm middels online lead nurturing?
  • Hoe gaan Marketing en Sales gezamenlijk de uitdaging aan om leads binnen te halen via (een combinatie tussen fysiek en) het digitale kanaal?

Aanmelden:

Aanmelden kan kosteloos door te mailen naar communicatie@heliview.nl. Deze Round Table is alleen toegankelijk voor leden van het Kennisnetwerk Partner Marketeers. Er is plaats voor 8-10 deelnemers.

RESERVEREN

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5