Round Table”Hoe maakt u van uw medewerkers een sterke menselijke firewall?”

19 november 2020
Tijd: 17:00 - 21:00
Baarn

Goede beveiliging bestaat uit een combinatie van technologische middelen, procesmatig werken, en veilig menselijk handelen. Dit alles verankerd in een goede bedrijfscultuur omtrent beveiliging. Veel organisaties zien de mens als ‘zwakste schakel’ in hun beveiliging, en trainen om veiliger gedrag te bewerkstelligen. Dit is alleen eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ondanks dat gedrag van mensen zich moeilijk laat beïnvloeden en organisaties op voorhand niet altijd overtuigd zijn van de waarde van de menselijke factor in beveiliging, is de menselijke factor in cybersecurity toch hard aan het opkomen.

70% tot 90% van alle succesvolle cyberaanvallen gebeurt door het manipuleren van de mens. Het sturen op veilig gedrag van medewerkers heeft dus een enorme positieve impact op de beveiliging van organisaties. Maar om dit te realiseren moeten er een aantal stappen gezet worden die verder gaan dan alleen het onderwijzen van medewerkers. Hoe kan uw organisatie effectief de beveiligingsgraad verhogen door de inzet van een menselijke firewall? Welke uitdagingen horen hierbij en hoe kunnen deze overwonnen worden? En welke stappen kunt u ondernemen om uw organisatie hierbij aan de hand te nemen en daarmee meer garanties te kunnen geven voor een veiliger digitale werkomgeving voor medewerkers, partners en klanten?

Omdat meer ziekenhuizen en zorginstellingen dit herkennen, organiseren wij de Round Table: “Hoe maakt u van uw medewerkers een sterke menselijke firewall?” Deze kennissessie wordt in het Engels gehouden op donderdag 19 november 2020 van 17.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Waarom is de menselijke factor ook wel de ‘vergeten’ factor in cybersecurity?
  • Welke link ligt er tussen veilig gedrag en een goede beveiligingscultuur in de organisatie?
  • Hoe kunt u veilig gedrag succesvol trainen?
  • Hoe meet u de ROI van gedragsverandering

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner KnowBe4. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5