Round Table “Hoe maakt u business impact met Industry 4.0?”

28 september 2021
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De sneltreinvaart van trends en ontwikkelingen zorgen ervoor dat we middenin een vierde industriële revolutie staan, waarbij we niet ontkomen aan begrippen als ‘Industry 4.0’ en ‘The Smart Factory’. Maar wat is de invloed van IT op de doorontwikkeling van de industrie en hoe creëert u een wendbare organisatie die optimaal kan inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen? Oftewel wat is het juiste stappenplan voor de digitalisering van uw organisatie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Doorlooptijden verkorten, efficiënter werken en organisatie breed informatiestromen optimaliseren staat centraal binnen Industry 4.0. Digitalisering is een belangrijke voorwaarde voor het kunnen verbeteren van de informatievoorziening. Daarnaast kan digitalisering ook bijdragen aan het werkplezier van medewerkers omdat het een goede en veilige werking van de talrijke applicaties bevordert.

Naast het optimaliseren van informatiestromen is het voorkomen van downtime en het opzetten van een goed disaster recovery plan een prioriteit. Ook moet u rekening houden met de veiligheidsrisico’s en de diverse wet- en regelgevingen. Hoe kan digitalisering een rol spelen bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe maakt u business impact met Industry 4.0?” Deze vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 28 september 2021 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke kansen en bedreigingen ziet u om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie?
  • Hoe bepaalt u de richting om IT een onderdeel te laten zijn van uw bedrijfsstrategie?
  • Hoe vertaalt u dit naar een veilige, optimale digitale werkplek die bijdraagt aan de efficiëntie en kwaliteit van industrie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Uniserver en Ictivity. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Uniserverictivity

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5