Round Table: Hoe maakt IAM Cyber resilience & zero trust mogelijk?

17 oktober 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Mechelen

Hier is een harde waarheid: u kunt de meest geavanceerde Cybersecurity-stack hebben om uw Zero Trust security strategie te ondersteunen, maar dit is niets zonder solide Identity en Access Management. Leer, spar en discussieer met peers en bepaal uw toekomstige route.

In het huidige digitale landschap, waar cyberdreigingen op de loer liggen moeten organisaties robuuste beveiligingsmaatregelen nemen om hun gevoelige en kritieke gegevens te beschermen. In deze digitale wereld is het dan ook niet de vraag óf u een keer gehackt wordt, maar eerder wannéér. Een stevige en robuuste combinatie zorgt ervoor dat IAM oplossingen dienen als basis voor Zero Trust door granulaire controle te bieden over gebruikerstoegang en privileges.

Dit klinkt als de heilige graal naar succes, maar welke wegen moeten bewandeld worden om hier te komen en welke hobbels komt u tegen op deze route? Hoe staan de security- en IT-verantwoordelijken hier tegenover en wat is hun kijk hierop?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Round Table:Hoe maakt IAM Cyber resilience & zero trust mogelijk?” Deze vakbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 oktober 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe krijgt u totale controle om uw cyberweerbaarheid te vergroten? En welke rol speelt IAM daarin?
  • Zero Trust in een hybride omgeving met een groeiend aantal apps; hoe houdt u controle en overzicht?
  • Welke rol speelt Identity Governance en Administration (IGA) bij het automatiseren van IAM? En hoe helpt het u te groeien op het gebied van Zero Trust maturiteit?
  • Door u ingebrachte discussiepunten.

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Okta. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Okta logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5