Digital Round Table “Hoe kunt u Intelligent Automation succesvol toepassen binnen uw innovatiebeleid?”

23 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Automatisering en de inzet van intelligente technologieën helpen organisaties om kosten terug te dringen en sneller te acteren op veranderingen, maar stellen de organisatie ook in staat om zich te richten op activiteiten met een hogere toegevoegde waarde. Bij digitale transformatie gaat het immers om het vinden van nieuwe manieren van waardecreatie, waarbij flexibiliteit en schaalbaarheid van belang zijn. Hoe kunt u dit realiseren voor uw organisatie?

Technologie speelt een belangrijke rol bij digitale transformatie, maar digitale transformatie draait niet altijd om technologie. Een organisatie kan veel nieuwe technologie aanschaffen, maar als het niet in staat is om waarde te creëren en intelligent toe te passen is er geen sprake van digitale transformatie. Hoe creëert u die waarde en hoe zorgt u ervoor dat dit toekomstbestendig is?

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en Robotic Process Automation (RPA) zorgen voor automatisering van werkzaamheden, waardoor een medewerker opnieuw ingezet kan worden voor rollen waar ze een hogere waarde leveren in het proces. Uiteindelijk is het doel de grootste waarde binnen een onderneming, de mensen, zo effectief mogelijk in te zetten. Naast de mogelijkheden die technologie biedt, is de betrokkenheid vanuit een hele organisatie belangrijk. Hoe zorgt u ervoor dat dit geadopteerd wordt binnen de organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe kunt u Intelligent Automation Outsourcing succesvol toepassen binnen uw innovatiebeleid?” Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 23 maart 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Waar staat uw organisatie in de uitvoering van de innovatiestrategie?
  • Hoe zorgt u dat initiatieven van innovatie verder gaan dan een afdeling en breed gedragen worden binnen de organisatie?
  • Hoe kan het automatiseren van bedrijfsprocessen leiden tot een betere besluitvorming en welke invloed heeft AI en robotisering hierop?
  • Hoe zorgt u ervoor dat het innovatiebudget efficiënt wordt ingezet?
  • Wat is het effect van het uitbesteden van Intelligent Automation?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Fujitsu. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Fujitsu

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3