Round Table: Hoe krijgt u complete zichtbaarheid over uw mission critical applicaties?

18 april 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De digitale transformatie, die de afgelopen twee jaar is versneld, heeft de complexiteit van IT en bedrijfsstrategieën voor grote organisaties vergroot. In deze digitale transitie is de algehele monitoring en zichtbaarheid van applicaties van groot belang voor de organisatie. Echter hebben veel organisaties moeite om snel de hoofdoorzaken van prestatieproblemen te identificeren. Onvoldoende zichtbaarheid en inzicht in de prestatie van de end-to-end keten van mission critical applicaties (van eindgebruikers tot netwerk tot en met applicaties) kan echte bedrijfsimpact tot gevolg hebben. Hoe monitort u uw applicaties en hoe zet u de juiste acties uit vóórdat een issue ontstaat?

Applicaties zijn tegenwoordig meer en meer direct verbonden met de bedrijfsstrategie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de end-to-end performance van de belangrijkste applicaties cruciaal is voor het functioneren van organisaties als geheel. Echter bestaan applicaties uit steeds meer componenten die met elkaar samenwerken en dit maakt monitoring van applicaties complexer. Enkel monitoren op lopende applicaties en of de services draaien, volstaat niet meer.

Om sneller te kunnen reageren op issues binnen de applicaties en van enkel monitoring te gaan werken naar het pro-actief flaggen van mogelijke issues, moet u meer kunnen zien om meer op te kunnen lossen. AppOps-, InfraOps-, SecOps- en NetOps-teams moeten kunnen samenwerken voor zicht op de volledige stack aan beschikbare data over de digitale ervaring. Om hybride toepassingen, klantervaringen of toepassingsafhankelijkheden te kunnen monitoren, heeft u een unified aanpak en een full-stack waarneembaarheid nodig. Hoe transformeert u wat ooit gegevens in silo’s waren tot praktisch bruikbare inzichten met gedeelde context voor uw IT-teams?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe krijgt u complete zichtbaarheid over uw mission critical applicaties?” Deze kennissessie wordt gehouden op 18 april 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Weet u wat uw mission critical applicaties zijn en heeft u volledige end-to-end zichtbaarheid hoe deze performen?
  • Wat kunt u doen om uw inzicht/zichtbaarheid te vergroten?
  • Hoe kunt u incidenten sneller begrijpen en oplossen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Computacenter en Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Foto van logo ComputacenterLogo Cisco

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5