Round Table: Hoe kan cyberveerkracht organisaties beschermen en versterken?

28 november 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

In de steeds complexer wordende wereld van cyberdreigingen staan organisaties voor serieuze uitdagingen op het gebied van cyberveerkracht. Het is cruciaal om effectief te reageren op deze uitdagingen om de bedrijfsvoering te beschermen.

Organisaties worden vaak geconfronteerd met cyberaanvallen. Hoe gaat uw organisatie om met deze dagelijkse realiteit en welke obstakels komt u tegen bij het reageren op de complexiteit van moderne cyberdreigingen?

Een data-gecentreerde benadering kan een cruciale rol spelen bij het vergroten van de cyberveerkracht. Tijdens de Round Table bespreken we hoe organisaties gegevens kunnen centraliseren en welke bijdrage dit heeft aan een betere governance, detectie, respons en herstel. Ook bekijken we de voordelen van integratie en orchestratie van beveiligingsoplossingen. Is uw organisatie voorbereid om de voordelen van een data-gecentreerde aanpak voor cyberveerkracht te benutten?
Tijdens de Round Table: “Hoe kan cyberveerkracht organisaties beschermen en versterken?” verkennen we gezamenlijk de uitdagingen die hiermee gepaard gaan.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 28 november 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kan uw organisatie de cyberveerkracht versterken in het licht van evoluerende bedreigingen?
  • Wat zijn de best practices voor herstel na een cyberaanval?
  • Hoe kan een data-gecentreerde aanpak naadloos worden geïntegreerd in beveiligings-operaties?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners SLTN en Cohesity. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SLTN logo Cohesity

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31