Digital Round Table: Hoe Hyperautomation uw werkprocessen herdefinieert

11 oktober 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Hyperautomation is een van de grootste ICT-trends van 2022 en beschrijft de aanpak waarbij zoveel mogelijk bedrijfsprocessen geïdentificeerd en geautomatiseerd worden met technieken als Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA). Zo kunnen medewerkers efficiënter en creatiever werken, terwijl systemen geïntegreerd worden en digitale flexibiliteit ontstaat. Welke voordelen heeft Hyperautomation voor uw organisatie?

Naast het automatiseren op nieuwe vlakken kan het ook gaan om het verdiepen of verbreden van de bestaande automatisering. Organisaties kunnen door Hyperautomation die automatisering veel efficiënter schalen en biedt voordelen aan zowel business als IT. Zo kunnen er meer AI-gedreven beslissingen worden genomen en is het een manier om ware digitale transformatie te realiseren. Gartner voorspelt dat hiermee de operationele kosten in het jaar 2024 met 30 procent verlaagd kunnen worden.

Elke organisatie heeft automatiseringspotentieel, maar waar legt u de grens? En hoe stelt u zowel uw medewerkers als robots samen in staat om zowel basisprocessen als complexe langlopende end-to-end bedrijfsprocessen te automatiseren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe Hyperautomation uw werkprocessen herdefinieert.” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 11 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kunt u de kracht van Hyperautomation optimaal benutten? En hoe creëert u draagvlak hiervoor binnen uw organisatie?
  • Hoe combineert u menselijke-en digitale werkzaamheden op dit moment?
  • Wat is de ROI van automatisering en de impact daarvan op de bedrijfsresultaten?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Novadoc en TTNL. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Novadoc logo

TTNL logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3