Digital Round Table”Hoe houdt u uw Multi-Cloud omgeving veilig?”

23 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Multi-cloud beveiliging is complex, maar het gaat uiteindelijk over zichtbaarheid en controle. Consistentie in gemeenschappelijk beveiligingsbeleid, -procedures en -gedrag om de fragmentatie van de verschillende cloud omgevingen aan te pakken is een constante en voortdurende uitdaging. Het is fundamenteel voor een voortdurende transformatie en het succes van een organisatie op lange termijn.

Organisaties proberen een balans te vinden tussen veiligheid en de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Hoe krijgt u een volledig beeld van de (digitale) risico’s? En wat is van belang bij de overweging van de juiste middelen om het veilig te houden?

Er is ook de vraag wiens verantwoordelijkheid het is om welk deel van de cloud en de ondersteunende infrastructuur te beveiligen. De verantwoordelijkheid voor het beveiligen van verschillende delen van de hybride cloudinfrastructuur verschilt per leverancier, maar uiteindelijk is het aan het bedrijf om ervoor te zorgen dat hun cloudomgeving end-to-end veilig is. Hoe voldoet u hierbij aan de steeds ingewikkelder en toenemende compliance verplichtingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe houdt u uw Multi-Cloud omgeving veilig?”

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 23 maart van
10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe veilig is een Multi-Cloud omgeving?
  • Welke uitdagingen zijn er in het beveiligen van uw Multi-Cloud omgeving?
  • Welke impact heeft het uitbesteden van de cloudinfrastructuur op de veiligheid? En wat is hierbij uw security rol versus de security rol van uw cloud service provider?
  • Op welke manier houdt u uw Multi-Cloud omgeving inzichtelijk, flexibel én veilig?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners NTT en Check Point. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2