Round Table: Hoe houdt u het IT landschap beheersbaar?

29 juni 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Haarlem

Om zorg te verbeteren, krijgen IT afdelingen steeds meer vragen vanuit de organisatie om processen te automatiseren, IT oplossingen te bieden die mensenwerk kunnen aanvullen of vervangen en data beschikbaar te maken die zorg kan verbeteren. Daarnaast is IT-duurzaamheid een gebied dat in een stroomversnelling raakt. Deze ontwikkelingen gecombineerd zorgen ervoor dat hybride multicloud-IT-activiteiten worden uitgebouwd en dat velen duurzaamheidsmaatregelen en best practices worden ingebouwd. Is het optimaal om een bepaalde applicatie workload in een openbare cloud te implementeren?

De druk en verantwoordelijkheid op de IT-afdeling groeien. Kosten lopen op, maar helaas groeien budgetten niet mee. Er is nog steeds een toename in het gebruik van digitale technologieën. Zo wordt bijvoorbeeld public cloud steeds populairder, omdat deze infrastructuur wordt weggezet als sneller en goedkoper. Echter, zijn er ook minpunten. Slechts een klein deel van alle workloads is flexibel en schaalbaar naar cloud. Daarnaast leidt het plaatsen van alle workloads in cloud vaak tot een verlies van overzicht en controle over de regie. Het is dus van belang dat een infrastructuur goed begeleid wordt.

De ontwikkeling van nieuwe technologieën verloopt op een hoog en bijna vanzelfsprekend tempo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de uitdaging rondom kostenbesparing. De implementatie van nieuwe technologieën gaat altijd gepaard met kosten, het inzetten van het juiste personeel en beschikking hebben tot de juiste middelen. Hoe herpakt u de regie op uw IT-afdeling zonder dat dit ten koste gaat van budgetten, personeel en IT-duurzaamheid?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe houdt u het IT landschap beheersbaar?” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 29 juni 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Op welke wijze is uw IT-omgeving ingeregeld? Is deze veerkrachtig genoeg om mee te bewegen in ontwikkelingen?
  • Hoe herpakt u de regie op uw IT-afdeling zonder dat dit ten koste gaat van budgetten, personeel en IT-duurzaamheid?
  • Welke ‘lessons learned’ of ‘best practices’ uit de afgelopen periode hebben uw visie op de toekomst veranderd?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nutanix en SLTN. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

        SLTN logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30