Digital Round Table “Hoe haal je meer uit je partnerkanaal?”

19 januari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Veel vendoren maar ook distributeurs die voor de verkoop van hun producten deels of geheel afhankelijk zijn van een partnerkanaal, zijn voor hun leadgeneratie in belangrijke mate afhankelijk van hun resellers. Maar ondanks investeringen in channelmarketing zoeken veel partners hun leverancier niet echt op. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 60% van de market development funds (MDF) ongebruikt blijft. De potentie van het partnerkanaal wordt schijnbaar niet ten volste benut.

Ook in onze dagelijkse praktijk horen we regelmatig van klanten dat ze actieve en ‘slapende’ partners hebben. Voor deze laatste groep wordt vaak onvoldoende tijd vrijgemaakt. Daar valt dus zeker nog winst te behalen en uiteindelijk ook omzet. Maar hoe kijk je verder dan je premium partners? Hoe selecteer en activeer je de wat minder actieve partners, die op marketinggebied misschien minder bedreven zijn? Wat kun je leren van eerdere successen en fouten die je hebt gemaakt ten aanzien van je channel? En hoe vertaal je deze naar de toekomst?

Omdat veel ICT-Marketeers hiermee te maken hebben, organiseren wij een Digital Round Table met als thema: “Hoe haal je meer uit je partnerkanaal?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 19 januari van 10.00-11.30 uur. Wij nodigen de leden van ons Kennisnetwerk ICT-Marketeers graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door te sparren en discussiëren met vakgenoten. Kom je ook online kennis en ervaring delen?

Onderwerpen:

  • Hoe selecteer en recruit je de juiste partners?
  • Hoe activeer je je partners/resellers, hoe enable je ze en hoe houd je ze actief?
  • Wat kun je leren van eerdere successen en fouten?
  • Hoe maak je optimaal gebruik van MDF-budgetten?
  • Hoe borg je leads in het partnerkanaal, hoe voorkom je dat er leads tussen wal en schip vallen?

Aanmelden:

Aanmelden kan kosteloos door te mailen naar communicatie@heliview.nl. Deze Round Table is alleen toegankelijk voor leden van het Kennisnetwerk ICT-Marketeers. Er is plaats voor 8-10 deelnemers.

 

RESERVEREN

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5