Digital Round Table “Hoe cyberaanvallen te voorkomen in tijden van thuiswerken” (BE)

21 augustus 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Cybersecurity gaat niet alleen over het beschermen van gebruiker; het juiste inzicht en de juiste reactie als er toch iets gebeurt is even belangrijk. Uw werknemers verwachten op ieder moment, vanaf iedere mogelijke locatie en vanaf elk apparaat veilige toegang tot hun zakelijke applicaties en gegevens. Hoe past u uw securitystrategie aan met het veranderende IT-landschap om zo de bedreigingen van vandaag en morgen, zoals ransomware, malware en gerichte aanvallen, voor te blijven?

Met de verandering naar hoofdzakelijk thuiswerken moet u ervoor zorgen dat de juiste medewerkers op het juiste moment toegang krijgen tot de voor hen relevante applicaties en gegevens. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring enerzijds en beveiliging anderzijds.

Door de complexiteit die dit met zich meebrengt, is het een uitdaging om de hoofdlijnen te blijven overzien, prioriteiten te stellen en een compleet beeld te vormen van de verschillende threats. Vooral wanneer zich toch verdachte zaken voordoen is het juiste dreigingsinzicht en een passende reactie uiterst belangrijk. Ook als dat gebeurt bij een thuisgebruiker. Maar waar start en eindigt een goede end point beveilingsstrategie? Hoe behoudt u toch de controle bij een incident, en wat is de juiste respons? En hoe realiseert u diezelfde aanpak voor Cloudomgevingen zoals Office 365?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe cyberaanvallen te voorkomen in tijden van thuiswerken” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze digitale kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke cyberbedreigingen zijn er, wat is het risico en wat is de impact van een incident?
  • Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers toegang krijgen tot de voor hen relevante (en toegestane) applicaties en gegevens?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste manier reageert bij een cyberincident?
  • Is er een bewezen roadmap om meerdere beschermingslagen op endpoint-, e-mail-, web- en SaaS-applicaties toe te passen, ongeacht apparaat, applicatie, netwerk of locatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trend Micro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Trend Micro

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30