Round Table “Hoe creëert u standaardisatie binnen een ‘spaghetti-structuur’ van applicaties en medewerkers?” (NL)

25 augustus 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Harmelen

Processen binnen ziekenhuizen zijn complex. Er zijn veel medewerkers met uiteenlopende functies en taken bij betrokken en allen maken ze in meer of minder mate gebruik van ICT. Om te voorkomen dat het beheer van het omvangrijke applicatielandschap een onmogelijke opgave wordt, is standaardisatie onvermijdelijk. Hoe brengt u verschillende manieren waarop applicaties worden gebruikt door (zorg)medewerkers in een ziekenhuis zorgvuldig in kaart? Kunt u zo de infrastructuur enigszins overzichtelijk houden?

We kunnen het erover eens zijn dat ziekenhuizen complexe organisaties zijn. Veel partijen – patiënten, verpleegkundigen, artsen, management, onderzoekers, lab-medewerkers, ondersteunende taken, administratie – maken deel uit van ingewikkelde processen. Om al deze mensen en processen adequaat te ondersteunen, is ICT inmiddels een absoluut onmisbare factor geworden. Alle diensten binnen ziekenhuizen gebruiken in meer of mindere mate ICT.

Om de diverse functies goed te kunnen bedienen, zijn er veel, heel veel applicaties nodig. Het is niet ongewoon dat een gemiddeld ziekenhuis 500 of meer applicaties gebruikt, verdeeld over 3000 of meer mensen. Als de organisatie en de processen al complex zijn, dan geldt dat helemaal voor ICT. Om toch enig overzicht te behouden – opdat beheer, onderhoud, functionaliteit en performance werkbaar en betrouwbaar blijven – is standaardisatie onvermijdelijk.

Omdat meer ziekenhuizen en zorginstellingen dit herkennen, organiseren wij de Round Table: “Hoe creëert u standaardisatie binnen een ‘spaghetti-structuur’ van applicaties en medewerkers?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 25 augustus 2020 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Wat zijn uw grootste uitdagingen op het gebied van applicatiebeheer?
  • Op welke manier krijgt u het inzicht terug in de samenhang tussen applicaties, databases en onderliggende infrastructuren m.b.t. medewerkers?
  • Hoe voldoet u aan de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit, hogere snelheid, betrouwbare security en privacy?
  • Heeft u voldoende inzicht in het applicatielandschap om draagkracht voor veranderingen te creëren binnen uw organisatie?
  • Waar denkt u over een aantal jaar te staan en hoe houdt u daar nu al rekening mee?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner CAM. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

CAM logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2