Digital Round Table “Hoe creëert u moderne applicatie architecturen?”

25 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitalisering staat hoog op de agenda van elke organisatie, ook binnen manufacturing en logistiek. Ontwikkelaars steunen en sturen dit proces, zowel voor de front-end als de back-end. Hoe zorgt u dat deze groep zich kan concentreren op de kern van de digitalisering: het vertalen van uw processen naar applicaties? Zonder hierbij andere zaken uit het oog te verliezen zoals beveiliging, performance, operationele consistentie en complete zichtbaarheid van uw applicaties, ook vanuit uw (multi)cloudomgeving.

In de complexe gedistribueerde, hybride multicloud- en multidevicewereld van vandaag zorgen potentiële risico’s en verlies van controle voor een negatieve impact op de gebruikerservaring. Gebruikers gaan ervan uit dat hun applicaties dag in dag uit probleemloos zullen
werken en meteen alle informatie produceren die ze nodig hebben, de klok rond, waar ze maar zijn.

Hoe kunt u applicaties aanbieden op een veilige manier, waarbij niet wordt afgedaan aan de performance en tevens de productiviteit van de ontwikkelaars hoog wordt gehouden? Moet uw gebruikte netwerken en protocollen hiervoor aangepast worden? Hoe voorkomt u cloud lock-in en vermindert u risico’s voor gebruikers en organisatie?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe creëert u moderne applicatie architecturen?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 25 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe blijft uw ontwikkelaar productief?
  • Hoe borgt u consistente en veilige levering van applicaties in meerdere cloudomgevingen?
  • API Gateway of een Service Mesh?
  • Public Cloud of On-Premises? Hoe combineert u het beste van beide werelden?
  • Hoe creëert u concreet inzicht in multicloudomgevingen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en CoreLayer. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2