Digital Round Table “Hoe creëert u een intelligente cyberdreiging strategie?”

14 oktober 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Als gevolg van de digitalisering is de perimeter waar een organisatie aangevallen kan worden uitgebreid naar altijd en overal. Bedrijven van elke omvang hebben moeite om te monitoren en te beschermen tegen aanvallers. Organisaties hebben meer context en kennis nodig over zowel het interne en externe aanvalsoppervlak om proactief en automatisch de risicobeperking te waarborgen. Hoe behaalt uw organisatie cyberdreiging intelligentie?

Bij het bestrijden van de steeds verder oprukkende cyberdreigingen is het creëren van context belangrijker dan ooit. SecOps-teams proberen toekomstige bedreigingen volledig te begrijpen en te voorkomen, in plaats van alleen bestaande bedreigingen te verminderen. Het logge en steeds groter wordende aanvalsoppervlak heeft echter geleid tot een complexe data-wildgroei. Dit vormt een grote uitdaging voor beveiligingsteams, omdat het moeilijker wordt om bedreigingen zoals phishing, gegevenslekken en ransomware te voorspellen, identificeren en verhelpen. Hoe beschermt uw organisatie zich tegen iets wat ze niet kan zien?

Organisaties hebben vaak beveiligingsmaatregelen getroffen voor hun interne netwerken, maar in de wereld van vandaag is naar binnen kijken niet voldoende om volledig beveiligd te zijn. Een intelligente cybersecuritystrategie die zowel naar interne als externe dreigingen kijkt, is noodzakelijk. Een groot deel hiervan is begrijpen hoe aanvallers uw organisatie zien en hoe zij uw data waarderen. Hoe blijft uw organisatie cybercriminelen voor?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table:  “Hoe creëert u een intelligente cyberdreiging strategie?”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden in het Engels op donderdag 14 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de grootste uitdagingen op het gebied van cybersecurity waarmee uw organisatie geconfronteerd wordt?
  • Hoe haalt uw organisatie de complexiteit uit cyberdreiging intelligentie?
  • Hoe zet u een betrouwbare cybersecurity-strategie op die in alle lagen van de organisatie wordt geadopteerd?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Rapid7. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

intsights rapid7 logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5