Digital Round Table “Hoe creëert u de verandering naar de toekomst: altijd, waar dan ook, productief en veilig werken”

1 december 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties die hun manier van werken willen aanpassen, moeten zich goed afvragen hoe en waar medewerkers hun beste werk verzetten. Wanneer zijn ze gelukkig en het meest productief? Meebewegen met de vrijheid van overal werken lijkt dé manier om de crisis te overleven. Hoe kunt u het mogelijk maken uw medewerkers naadloos en veilig in contact te brengen met hun applicaties?

Software kan eenvoudig worden geüpdatet. Kunnen deze stappen, welke nodig zijn om met de tijd en huidige markt mee te gaan, ook van werknemers worden verwacht?

Technologie kan goed helpen bij het vaststellen van ‘nieuwe normalen’, terwijl de verbetering van productiviteit en betrokkenheid de mogelijkheid biedt meer werk aan te kunnen. Deze innovatie kunt u met eenvoudige tools al bereiken. De werkplek is veranderd. De ervaring van de medewerker is veranderd. Is dit het moment voor werkgevers om flexibel en gepassioneerd met de wensen van werknemers om te gaan?

Hoe geeft u hen de vrijheid om keuzes te maken in hoe, waar en met wie ze willen werken? Dit met de garantie dat dit veilig en productief gebeurt? Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe creëert u de verandering naar de toekomst: altijd, waar dan ook, productief en veilig werken”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 1 december van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe heeft de crisis uw visie op het flexibel werken veranderd en/of versneld?
  • Ziet u al productiviteitswinsten of kan dit aanzienlijk beter?
  • Heeft u nog uitdagingen in uw Compliancy & Security door de snelle stappen die gemaakt zijn?
  • Is uw applicatielandschap klaar voor de verwachtingen van uw medewerker?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5