Digital Round Table “Hoe creëer ik inzicht, ben ik klaar voor nu én morgen op het gebied van cybersecurity?”

1 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Cybercriminelen zitten net als u, ook niet stil. De juiste beveiligingsmaatregelen zorgen voor de bescherming van uw data, naleving van regelgeving, privacy en het instellen van verificatieregels voor de individuele gebruiker. Maar hoe gaat u om met de constant evoluerende dreigingen en hoe biedt u de beste beveiliging die past bij uw infrastructuur?

Het voorkomen van mogelijke dreigingen heeft niet altijd de hoogste prioriteit. U weet niet of er incidenten zullen komen en u heeft een business te draaien waar u het nodige in wilt investeren. Bent u na een goede afweging dan toch het slachtoffer van een cyberaanval stelt u zichzelf de volgende vragen: Hoe komen ze uw organisatie binnen?, Waar zijn ze naar op zoek?, Wanneer heeft dit plaats gevonden? en Wat is de schade? Dit zijn ook vragen die u bij een incident dient te kunnen beantwoorden om te voldoen aan verschillende wet- en regelgevingen. Hoe anticipeert u op de aanvallen van morgen en kunt u zorgen dat u er nu al klaar voor bent?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Hoe creëer ik inzicht, ben ik klaar voor nu én morgen op het gebied van cybersecurity?” Deze digitale kennissessie wordt in het Engels gehouden op donderdag 1 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke cyberbedreigingen zijn er, wat is het risico en wat is de impact van een incident?
  • Hoe behoudt u real-time inzicht als de wereld van cybercriminaliteit zo snel evolueert?
  • Maatregelen nemen of risico’s accepteren? Hoe maakt u een goede keuze met zo min mogelijk kosten?
  • Blijft u investeren in uw eigen security-team of haalt u de nodige kennis vanuit een externe partner?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner CrowdStrike. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

CrowdStrike

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2