Digital Round Table “Hoe CIAM als enabler kan fungeren voor uw digitale transformatie”

19 mei 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De verwachtingen van uw klanten veranderen constant. Om aan hun behoeften te voldoen, staat de IT van uw organisatie onder druk om snel te kunnen innoveren en daarnaast frictieloze ervaringen te blijven bieden binnen alle access points in de customer journey. Ondertussen dient u ook de veiligheid en privacy van uw klanten te garanderen. Hoe creëert u veilige, frictieloze en persoonlijke klantervaringen en bevordert u tevens nieuwe kansen voor groei en concurrentievoordeel?

Veel organisaties hebben reeds een goed ingerichte IAM-omgeving voor werknemers, echter werkt deze niet voor klantidentiteiten. Hierin wordt de balans tussen security en klantervaring gemist. Tevens is deze omgeving te beperkt om prestaties, schaal en andere klantspecifieke behoeften, zoals toestemming en privacybeheer, aan te kunnen.

Customer Identity & Access Management (CIAM-)oplossingen vormen het raakvlak tussen marketing, IT en security wanneer organisaties klanten toegang willen geven tussen apps en bedrijfsinformatie. Hoe voldoet u aan de hoge digitale verwachtingen, verkort u de ontwikkeltijd van digitale ervaringen en elimineert u mogelijke beveiligingslekken?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table “Hoe CIAM als enabler kan fungeren voor uw digitale transformatie”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 19 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Op welke manier zorgt u voor een balans tussen gemak en veiligheid met betrekking tot accounts en inloggen?
  • Een compleet ‘360 graden’ beeld van uw klant: Hoe kunt u de identiteit van uw klant eenvoudig en snel vaststellen bij alle access points in de customer journey?
  • Hoe realiseert u een flexibele en schaalbare omgeving, zonder dat huidige processen vastlopen?
  • Waaraan moet een moderne CIAM-oplossing voor u voldoen om u te helpen nog succesvoller te zijn?
  • Hoe zorgt u voor (snelle) integratie van nieuwe best-of-breed technologieën?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners FuseLogic en Okta. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

FuseLogic

Okta Logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31