Digital Round Table”Hoe blijft u compliant en secure met het bieden van IT gedreven zorg?”

5 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitalisering van de zorg is door de coronacrisis in een stroomversnelling terecht gekomen, waarbij innovatieve toepassingen in een hoger tempo worden doorgevoerd. Dit biedt de zorg veel kansen, maar legt wel een behoorlijke druk op de IT-afdeling. Tegelijkertijd speelt mee dat de kosten van de zorg blijven stijgen. De vraag om zorg op afstand wordt ook steeds groter, maar hoe maakt u dit op een betrouwbare en veilige manier mogelijk? Hoe blijft u compliant en zorgt u voor awareness op de werkvloer? En op welke wijze draagt dit bij aan een betere samenwerking binnen de keten?

De zorg is constant onderhevig aan veranderingen. Zeker in deze tijd waar de druk op zorgmedewerkers extra hoog is, is de behoefte aan een werkomgeving die met deze veranderingen kan meebewegen groot. Naast de mogelijkheden voor de medisch specialisten om te kunnen werken op verschillende locaties en vanuit huis, wordt de behoefte aan het verplaatsen van de diagnostisering naar de patiënt thuis ook steeds groter.

Hoe gaat u om met het bieden van een integraal veilig netwerk, de security rondom IoT (Internet of Things) en hoe blijft u compliant op het gebied van het verzamelen en uitwisselen van data? En hoe zorgt u ervoor dat de IT meer op de voorgrond komt, waarbij u de ruimte creëert om proactief innovaties door te voeren?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe blijft u compliant en secure met het bieden van IT gedreven zorg?”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 5 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen ziet u op het gebied van zorg op afstand en hoe wendbaar is uw IT-organisatie om alle innovaties het hoofd te kunnen bieden?
  • Samenwerken in de keten;Hoe verandert de digitalisering de dynamiek tussen medewerkers, maar ook tussen patiënten?
  • Hoe gaan we de transitie in van traditionele zorg naar IT gedreven zorg en hoe maakt u de zorgprofessionals hiervan bewust?
  • Hoe lanceert u nieuwe mogelijkheden snel én veilig?
  • Hoe ziet uw IT-organisatie er na alle innovaties straks uit en hoe gaat u om met (data) security?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fortinet en KPN Security. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

KPN Security

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30