Digital Round Table “Hoe beveiligt u de overstap naar de Cloud?”

14 juli 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

In het afgelopen decennium is cloud computing steeds populairder geworden en is de acceptatie van cloud versneld. Dit brengt binnen IT zorgen met zich mee over de veiligheid van data, applicaties en eindgebruikers. Organisaties steunen steeds meer op cloud-gebaseerde services en infrastructuren en eindigen vaak met veel verschillende puntoplossingen om op deze manier verschillende cloudomgevingen te beveiligingen. Hoe behoudt u de controle over de cloud-infrastructuren? En hoe zorgt u voor veilige applicaties en connectiviteit van datacenter tot de cloud?

De overstap naar Cloud, in welke vorm dan ook, is voor iedere organisatie een uitdaging. Naast het migreren van applicaties en het overzetten van de infrastructuur, moet u er ook op letten dat dit
veilig gebeurt en de bedrijfsgevoelige data van uw organisatie niet blootstelt aan cyberaanvallen en malware. Om die reden moeten de cloudbeveiligingsoplossingen wendbaar en schaalbaar zijn om constant aan de veranderende behoeften te voldoen. Tevens moet deze gesegmenteerd zijn om de impact van een aanval te kunnen minimaliseren. Maar wat komt er nu precies Security-wise op u af en hoe zorgt u voor de juiste beveiliging van uw data en apps in de Cloud?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe beveiligt u de overstap naar de Cloud?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 14 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke beveiligingsuitdagingen herkent u bij het verhuizen naar de cloud?
  • Hoe krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden en bedreigingen die van toepassing zijn op uw cloud infrastructuur?
  • Hoe toetst u de compliancy van uw Cloud-omgeving?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de introductie en implementatie van nieuwe technologie uw huidige processen niet tegenhoudt?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fortinet en Pinewood. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Pinewood

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3