Digital Round Table: Hoe beschermt u data tegen ransomware?

21 september 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

Data en Databeveiliging brengen vaak wat onduidelijkheden. Van simpele vragen als ‘Wat is ervoor nodig?’ tot aan complexere vragen als ‘Hoe groot is het gevaar echt en hoe kan deze worden ontdekt?’. De vele antwoordmogelijkheden maken het lastig om datavragen te beantwoorden. Daarnaast is er nog een andere uitdaging binnen databeveiliging: het proces naar optimale databeveiliging die naadloos op uw organisatie aansluit. Hoe gaat u om met de overvloed aan data-informatie? Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes kan maken in optimale databeveiliging?

Data is erg waardevol, de waarde van data blijft nog steeds groeien. Middels Artificial Intelligence (AI) en Internet of Things (IoT) wordt data omgezet naar bruikbare gegevens. Bedrijven kunnen voordeel halen uit data en hierdoor beter presteren dan concurrenten. Naast het groeiend gebruik van data, groeit ook datacriminaliteit. Criminelen zetten ransomware in om bijvoorbeeld data te stelen of onbereikbaar te maken. Deze bedreiging wordt nog veelal onderschat door organisaties. Hoe kunt u uw organisatie het best beschermen tegen data criminaliteit? Hoe dan anderen dit? Tegen welke kosten?

Tijdens deze Digital Round Table ontmoet u collega IT-managers en Security Officers, die met dezelfde vragen zitten of al verder zijn in het proces naar optimale databeveiliging. Daarom bent u uitgenodigd voor de Interactieve Digital Round Table: “Hoe beschermt u de data van uw bedrijf tegen ransomware?”

Deze Digital Round Table wordt gehouden op donderdag 21 september 2023 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Komt 21 september niet uit? Deze sessie wordt herhaald op 5 oktober 2023.

Onderwerpen:

  • Hoe bepaalt u het dreigingsniveau van ransomware voor uw organisatie?
  • De onvoorziene kosten van herstel na een ransomware-aanval; hoe bereidt u de organisatie hierop voor?
  • Wat is uw stappenplan tot de beste bescherming van uw data?
  • Welke factoren spelen een rol per niveau van databeveiliging?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner IT creation en Dell Technologies. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation    Logo Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5